A2B Company | Beograd | O Nama | O nama i našoj viziji

O nama i našoj viziji

01. Novembar 2012

"A2B Company" je preduzeće nastalo na ideji spajanja elementa A i elementa B

A: Čovek B: Dom
ili
A: Vizija B: Izrada

A2B vezuje ono što ono što imate sa onim što vam treba, a što je najvažnije olakšava da se vaše unutrašnje stanje projektuje na prostor koji ste izabrali kao dom.

Ploče, table, daske, staklo,... je osnovna supstanca u konstrukciji nameštaja.

A2B Company

Ova supstanca je kao jelo bez začina, obično i bezukusno, najedeš se ali ne prija. A2B Company je tezga sa koje se prodaju začini visokog nivoa kvaliteta, za različite ukuse. U skladu sa savremenim svetskim trendovima, našem tržištu nudimo spektar različitih mehanizama ukrasa od aluminijuma, prohroma i stakla, ručica, nogica i točkića, pa mrežica, lajsni i na kraju svih vezujućih fitinga kao što su spojnice šrafovi ekscentri ekseri, ...
Naša firma je prisutna na svim važnim svetskim sajmovima, preplaćena na sve ozbiljne časopise iz branše i tako je u neprestanom kontaktu sa trendovima koji vladaju u svetu. Avangarda je naša misija, i cilj da nameštaj proizveden u našoj zemlji bude u vrhu onoga što se konzumira u svetu. Svi zaposleni su svoje radno vreme podredili da usmere energiju koja nosi ovu poruku ka korisnicima materijala koji držimo.

A2B Company A2B Company

Dosta stvari nas čini različitima od sličnih firmi iz branše. Mnogo toga smo prvi počeli, a i najpreciznije razvili. Jedna od tih stvari su printovi na staklu, u kojoj smo pioniri. Celu tehnologiju razvijamo oko 5.godina, što je otprilike period u kojem ovaj pravac postoji i u svetu. Potrudili smo se da ova priča bude uokvirena u spektar ramova koje uvozimo iz Italije u različitim završnim obradama: hrom, šampanj saten, braon, crna, natur, ... i jedini imamo toliko široku paletu ramova. Spojeno ovo dvoje čine nezaobilazan detalj i vidljiv ukras prostora u kojem se nalaze.

I budućnost koja nas čeka biće za nas zajednička jer ono što vidite u časopisu, možete da nabavite kod nas.

Uživajte u sopstvenom izboru uz naše bogato iskustvo!

A2B Company